0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OTAC REKAO I VIŠE NEGO ŠTO BI TREBALO: Nejmar prelomio gde će nastaviti karijeru

Objavljeno: 12.04.19 u 11:56

Ponovo je u centru pažnje priča oko transfera brazilskog igrača.

Mnogi timovi pokazali su interesovnje za dovođenje Nejmara, ali od tog posla neće biti ništa ovog leta.

Kako je rekao njegov otac i menadžer, Brazilac neće napustiti Pari Sen Žermen, ali i da neće doći do poravratka u Španiju i odlaska u madridski Real ili Barselonu.

– Imamo dugoročan ugovor sa Pari Sen Žermenom, a tek smo u drugoj sezoni koja nije ni završena do kraja. Uvek će postojati priče oko njegovog odlaska, ne možeš da imaš Nejmara a da drugi klubovi ne sanjaju o transferu, poručio je Nejmar senior za ‘RMC‘.

FOTO: STARSPORT

Navijači kluba sa ‘Parka prinčeva’ ne bi trebalo da strahuju od odlaska Nejmara, a jedan od najboljih igrača današnjice i sledeće sezone će biti na raspolaganju Tomasu Tuhelu.

– Navijači mogu mirno da spavaju. Nejmar ne želi da ode iz Pariza, već da nastavi da pomaže klubu da osvaja titule, poručio je otac fudbalera.

U francusku prestonicu Nejmar je stigao u leto 2017. godine, kada je za rekordnu cifru od 222 miliona evra prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter