1
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DOBRO SE POZNAJU: Nakon manje od dve nedelje, Zemun opet dolazi na krov

Objavljeno: 12.04.19 u 14:49

U prvom kolu plej-aut faze takmičenja u Superligi Srbije, Voždovac će u subotu na svom stadionu dočekati ekipu Zemuna.

Ove dve ekipe poslednji put su se sastale pre manje od dve nedelje u regularnom delu takmičenja u Superligi Srbije, i tada je Voždovac u interesantnoj i dinamičnoj utakmici slavio rezultatom 3-1.

Iako se nakon kratkog vremena dve ekipe opet sastaju, stvari neće biti iste kao nedavno. Naime, Zemun je promenio trenera, pa je tako Švabu Đurđevića na klupi zamenio mladi stručnjak Rade Koković.

Zemunci ciljaju na „šok terapiju“ i podizanje ekipe u kratkom vremenskom periodu kako bi obezbedili opstanak, a toga je svestan i Dragan Aničić.

– Prošla utakmica je bila jako teška i čvrsta, i generalno Zemun ne gubi lako utakmice. To se dokazalo i na našem stadionu kada smo preokretom morali do pobede. Takođe tu je sada i faktor novog trenera, mladog i perspektivnog stručnjaka koji mora da podigne ekipu u jako kratkom vremenskom periodu. To može da deluje sjajno na igrače jer se u prvim nedeljama svi nameću novom treneru i izvlače maksimum i sebe. Svakako ćemo biti jako oprezni i ne opuštamo se ni za trenutak.

Upitan koga bi apostrofirao iz ekipe Zemuna kao najveću pretnju po njegov tim, Aničić je izdvojio Ilića.

– Svakako se kao najopasniji igrač pokazao mladi Ilić, koji ima sjajnu perspektivu. U prošloj utakmici nam je dao gol, i imao još nekoliko sjajnih prilika, tako da ćemo morati na njega da obratimo pažnju. Golman Milošević timu uliva jednu određenu dozu sigurnosti i on je takođe velika prepreka ka našoj pobedi.

Kadrovska situacija u timu ‘zmajeva’ je takva da će većina igrača biti spremna za utakmicu sa Zemunom, sa time da će samo Nikola Trujić pauzirati zbog povrede zadnje lože.

Voždovac dočekuje Zemun na svom stadionu u subotu od 19 časova, a karte za ovaj meč naći će se u prodaji na sam dan utakmice po ceni od 200 dinara i moći će da se kupe na info pultu Šoping centra Stadion.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter