1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK PRED RASPLET: Dva igrača se vraćaju u najbolji sastav Partizana

Objavljeno: 11.04.19 u 10:28

Povrede su sanirane tako da je tandem defanzivaca u pogonu i konkurisaće za megdan sa Čukaričkim u Humskoj.

Ekspedicija Partizana predvođena trenerom Savom Miloševićem otišla je na jednodnevni izlet u Etno selo ‘Stanišiće’ i popodne posle treninga se vraćaju u Beograd.

Cilj je da se zbiju redovi pred rasplet u plej-ofu i Kupu Srbije, a pred praznim tribinama zbog incidenta navijača u Novom Sadu u subotu sledi megdan sa Čukaričkim.

Pre desetak dana domaćin je slavio sa 3:2 i pored problema sa sastavom tima. Kadrovska situacija se popravila i kako saznaje HotSport u konkurenciju za najbolji sastav se vracaju Nemanja R. Miletić i Nemanja G. Miletić.

Desni bek je bio na poštedi više od dve nedelje, a njegov kolega zaduzen za levi bok nešto kraće, od gostovanja u Kruševcu ekipi Napretka. Njih su menjali Miroslav Vulićević i Slobodan Urošević.

Moguće je da će crno-beli čuvati neke adute za sredu, kada sledi prvi meč polufinala Kupa protiv Radničkog na domaćem terenu pošto žele novo finale. Na potezu je Savo Milošević, koji je upisao dva poraza i pobedu od kako je seo na klupu Partizana.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter