0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJA ŠANSA: Najbolje za sve – Žarko Lazetić ponovo u ulozi glavnog trenera

Objavljeno: 11.04.19 u 14:52

Lazetić je vodio ekipu Partizana između mandata Zorana Bate Mirkovića i Save Miloševića.

Bivši fudbaler se iznenada našao ponovo u ulozi glavnog trenera pošto je preuzeo Teleoptik nakon odlaska Milana Ristića.

U kritičnoj situaciji su Optičari u plej-autu Prve lige Srbije, tačnije pet bodova ispod bezbedne zone. Kao poslednji trzaj rukovodstva filijale crno-belih je promena trenera, te je Žarko Lazetić sa pozicije pomoćnika u Humskoj prešao u Teleoptik koji će voditi do kraja sezone.

– Moja želja kao trenera Teleoptika je da stvorimo igrače za prvi tim FK Partizana koji izlaze iz podmlatka i koji će jednom lepršavom igrom koju želim da stvorim biti konkurentni za ozbiljne igračke pozicije. Stoga mi je kao treneru posebna čast što sam imenovan za tako odgovornu poziciju na kojoj sam potpisao ugovor na dve godine, a koja će upravo ostaviti dovoljno prostora za rad i stvaranje novih igrača. Budući da je ostalo pet kola do kraja i da pogledom na tabelu deluje kao da smo ispali, moje je da sada svakim treningom damo maksim,a da ne govorim da želimo da izvučemo najbolje iz preostalih utakmica. Mislim da je ovo najbolji put za mene kao trenera i igrače i samim tim još jednom ističem da sam počastvovan imenovanjem, rekao je Žarko Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter