0
Evrokupovi

PIKE SE VRATIO NA ‘TEATAR SNOVA’: Oprez! Svi znamo šta se desilo u Parizu…

Objavljeno: 11.04.19 u 09:27

Veliku pažnju u četvrtfinalnom okršaju Lige šampiona između Mančester junajteda i Barselone privukao je i povratak Đerara Pikea na Old traford.

Đerar Pike je sa 17 godina otišao iz Barselone u Mančester junajted i tamo proveo četiri godine, pre nego što se vratio u katalonski klub, gde je stekao svetsku slavu.

– Bilo je lepo vratiti se posle toliko vremena – rekao je Pike kratko posle meča, a zatim prokomentarisao svoju igru.

– Defanzivno smo u najboljoj formi od početka sezone. Sa godinama i iskustvom koje imam, osećam se veoma ugodno na terenu.

Barselona je slavila sa 1:0 u Mančesteru i sa velikom prednošću se vraća u Kataloniju. Međutim, i Pari Sen Žermen je u osmini finala imao 2:0 iz prvog meča, pa je ipak u revanšu na svom terenu eliminisan od ‘crvenih đavola’.

– Videli smo revanš Pari sen Žermena i Mančester junajteda, tako da ne smemo mnogo da se uzdamo u ovih 1:0. PSŽ je pred revanš imao još bolji rezultat nego mi sada, a znamo šta se onda dogodilo. Veliki klubovi su sposobni da naprave preokret – podvukao je španski štoper.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter