0
Evropske lige

JUVE UZIMA NAJBOLJE IZ ITALIJE: Sledeća kupovina sprema se u Rimu

Objavljeno: 11.04.19 u 11:46

‘Stara dama’ je u prestonici Italije naciljala čak dva pojačanja za leto, i to oba iz Rome.

U Juventusu se uvek radi, bez obzira da li su gotovo obezbedili osmu uzastopnu titulu šampiona Italije ili se nalaze u sred borbe za titulom u Ligi šampiona.

Tako sa ‘čizme’ stižu informacije da su nove dve transfer mete Pavela Nedveda i tima oko njega, fudbaleri Rome Kostas Manolas i Nikola Zaniolo.

Grčki štoper je u najboljim godinama za defanzivca i viđen je kao idealna zamena za nekog od igrača iz trija koji polako silazi sa scene: Kjelini, Bonući, Barzalji. Otkupna klauzula od 35.000.000 evra ne bi trebalo da bude problem za Juve.

Nikola Zaniolo je napadač za koga se već sada smatra da je budućnost italijanskog fudbala. Eksplodirao je ove sezone, a ‘karta’ na koju Juve igra jeste to što mu je menadžer Mino Rajola, sa kojim su u jako dobrim odnosima.

Spominje se da bi cifra od 40.000.000 evra bila dovoljna za Zaniola, a ‘stara dama’ je u mogućnosti da toliko izdvoji i za njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter