U njemu vide novog Luku Jovića i ovu priliku ne žele da propuste.

Luka Jović je ove sezone strah i trepet u nemačkoj Bundesligi, a skauti su izgleda procenili da bi novi biser iz Crvene zvezde mogao takođe da zasija u Nemačkoj.


Dejan Joveljić, momak sa čak i sličnim prezimenom kao Jović, primećuje ‘Kiker’, na meti je Štutgarta i ugledni tamošnji list prenosi da bi popularne ‘Švabe’ mogle da dovedu bisera omladinske škole beogradskih crveno-belih.

Joveljić bi, prema nekim navodima, mogao da bude plaćen čak 5.000.000 evra. Štutgart ima tradiciju dovođenja mladih inostranih igrača, ali u poslednje vreme nisu imali uspeha, poput transfera Pabla Mafea ili Borne Sose.

‘Kiker’ takođe navodi da Štutgart jeste najozbiljniji, ali nije jedini zainteresovani klub iz Nemačke. Pored njih, interesovanje gaje i Volfzburg, Majnc i Hofenhajm, koji su proteklog vikenda gledali uživo na stadionu ‘Rajko Mitić’ Joveljića, koji je u startnoj postavi počeo meč protiv Proletera, ali se nije upisao u listu strelaca.

Njegova najbolja preporuka ove sezone jesu nastupi u Ligi šampiona za mlade, gde je dao dva gola, a u Superligi Srbije je postigao pet pogodaka.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.