0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VALENSIJA POGREŠILA SA MAKSIMOVIĆEM: Evo koliko sada mora da plati…

Objavljeno: 10.04.19 u 18:15

Srpski reprezentativac blista u dresu Hetafea, gde se po svemu sudeći neće još dugo zadržati, bar tako tvrde Španci…

Stigao je Nemanja Maksimović pod oreolom ‘zlatnog orlića’ u Valensiju iz Astanae, ali ‘slepi miševi’ nisu dali šansu Srbinu. Prošlog leta mladi vezista se iz Valensije za pet miliona evra preselio u predgrađe Madrida i obukao dres Hetafea. Nije mogoa ni da sanja da će se sa novim klubom boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Hetafe je na dobrom putu da to učini, a velike zasluge za to ima upravo sjajni vezista. Sada se i Valensija pokajala što je pustila Maksimovića da ode i želi ga nazad. U prilog joj ide klauzula po kojoj je Nemanja stigao u Madrid za pet miliona evra, ali da ga Valesnija može vratiti ako plati 7,5 miliona evra.

Odluka je na Hetafeu, ali pre svega Maksimoviću koji se već jednom ‘opekao’ na ‘Mestalji’. Ono što ne ide u prilog Valensiji jeste to što cena u klauzuli raste ako ‘zlatni orlić’ ostane još koju godinu u Madridu. Ona bi za Valensiju leta 2020. godine bila 8,5 miliona evra, a godinu dana kasnije čak 9,5 miliona evra.

Dakle, Valensiji se takođe žuri…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter