0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MAŠINE PONOVO NA ‘MARAKANI’: Zvezda sređuje ‘zapadnu’ tribinu, UEFA pomogla (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.19 u 18:47

Danas su na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ počeli novi radovi za koje su sredstva obezbeđena iz fondova UEFA, a zahvaljujući kojima će publika na našem stadionu ubuduće utakmice gledati uz još veći komfor.

Šampion Srbije aplicirao je za fondove Evropske fudbalske unije predviđene za infrastrukturne radove i dobio je sredstva, pre svega zahvaljujući zalaganju Zorana Lakovića. Direktor nacionalnih asocijacija UEFA dao je doprinos u prepoznavanju Zvezdinog zalaganja i želje da navijači u ‘Ljutice Bogdana’ uživaju u najboljem fudbalu i fenomenalnim uslovima na tribini.

Aktuelnim projektom je predviđena rekonstrukcija zapadne tribine koja podrazumeva još komfornija mesta u VIP delu zapadne tribine, rekonstrukciju toaleta i promenoara, kao i dodatno sređivanje tribine.

Radovi na pomenutim delovima Zvezdinog stadiona počeli su danas i očekuje se da sve bude spremno za proslavu titule.

Niz unapređenja najvećeg sportskog objekta u zemlji nastavljen je i ojačanjem zemljišta iza severne tribine koje je u toku, ali i početkom izgradnje najsavremenijeg mediko bloka koji će biti od velike pomoći prilikom pripreme i oporavka igrača.

Podsetimo, ovo je samo nastavak unapređenja uslova u kojima će zvezdaši ubuduće gledati utakmce, a prethodno su obavljeni brojni radovi poput izgradnje ograde oko stadiona, postavljanja novih kapija, uređenje parkinga i lože na zapadnoj tribini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter