0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVANIĆ: Utakmica protiv drugoplasirane ekipe nikada nije laka, ali moramo da pokažemo da smo bolji…

Objavljeno: 10.04.19 u 12:43

Puleni Vladana Milojevića u subotu otvaraju takmičenje u plej-ofu pred svojim navijačima.

Njima na megdan dolazi drugoplasirani niški Radnički, koji ima zaostatak od četiri boda.

Vezista kluba iz Ljutice Bogdana istakao je značaj ovog duela i to da predstavlja ‘derbi’ sezone.

– Vrlo važna utakmica je pred nama, borba sa drugoplasiranom ekipom nikad ne može da bude laka i sigurno spada u red najbitnijih mečeva u sezoni. Sigurno će i ova utakmica biti specifična i drugačija od ostalih jer nosi epitet derbija sezone. Radnički je pokazao u prethodnih 30 kola da ima kvalitet, a na nama je sada da pokažemo da smo bolji. Posle podele bodova imamo četiri boda više od njih, uradićemo sve da tu prednost povećamo ovog vikenda, rekao je Ivanić.

Na poslednjoj utakmici u regularnom delu prvenstva protiv Proletera Zvvezdin vezista je postigao drugi gol u crveno-belom dresu.

– Golovi mi, kao i svakom igraču, mnogo znače za samopouzdanje. Isti je slučaj i sa asistencijama. Prošao sam period adaptacije, došli se dobre partije i mogu da budem zadovoljan. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da će ekipa nastaviti da pobeđuje jer korak po korak idemo ka svom cilju.

FOTO: STARSPORT

Ivanić očekuje da će navijači i ovog puta biti 12. igrač crveno-belih.

– Očekujem odlično ispunjen stadion, znam da će naši navijači doći u velikom broju da nam budu vetar u leđa, jer nas očekuje teška utakmica pritiv dobrog protivnika. Svakom od nas neopisivo znači podrška, nosi nas pesma sa severa. Atmosfera na našem stadionu je drugačija nego bilo gde drugo kada igramo, poručio je Ivanić.

Utakmica je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter