Partizan se suoči sa suspenzijom, ali još uvek nije poznato do kada će kapije stadiona u Humskoj biti zaključane.

Uvredljivo skandiranje ‘Grobara’ na meču u Novom Sadu skupo će koštati Partizan. Disciplinska komisija FS Srbije pokrenula je postpupak protiv crno-belih, suspendovala je stadion u Humskoj, što znači da će do daljeg kapije tribina biti zaključane.


‘Grobari’ neće moći da podrže svoje pulene u veoma važnom meču protiv Čukaričkog u subotu. Ali, ne samo tad, već možda i na narednoj utakmici kada budu dočekali Mladost iz Lučana.

Podsetimo, navijači Partizana su u nedelju u Novom Sadu skandirali uvredljive pesme suparničkoj navijačkoj grupi ‘Pola Mađar, pola ustaša’. To je dovelo do prekida utakmice koji je trajao nekoliko minuta. Da stvar bude gora po Partizan ova pesma se ponavlja iz utakmice u utakmicu kada igraju ova dva tima.

Partizan je i u proleće 2017. godine žestoko kažnjen zbog istog skandiranja, ali i kumulativno zbog nekoliko ispada na drugim utakmicama pre toga, pa su crno-beli poslednja kola igrali pred praznim tribinama.

Do kraja sezone Parni valjak će u Humskoj odigrati četiri utakmice u prvenstvu: protiv Čukaričkog (13.4.), Mladosti (1.5.), Napretka (5.5.) i Proletera (19.5.).