4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIĆE BURNO: Došao je dan odluke o tituli iz 1946. godine za koju lobira Zvezda, Partizan šalje specijalnog ‘branioca’!

Objavljeno: 10.04.19 u 19:50

‘Zakuvala’ se situacija uoči dana odluke o temi koja se već dugo provlači u fudbalskoj javnosti u Srbiji.

‘Sporna’ titula iz 1946. godine koja se igrala pod okolnostima o kojima se raspravlja tek sada, 70 godina kasnije, svoj epilog mogla bi da dobije u petak.

Naime, Komisija za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije zakazala je za petak od 14 časova sednicu na kojoj će se odlučivati o inicijativi Crvene zvezde u vezi sa šampionskom titulom iz 1946. godine.

Ova tema podiže veliku prašinu između dva ‘večita’ rivala, Crvene zvezde i Partizana, koji će imati svog ‘branioca’ u ovoj komisiji.

Biće to potpredsednik crno-belih i šef pravne službe Vladimir Vuletić, koji je u više navrata javno saopštenjima protestvovao protiv ove Zvezdine inicijative nazivajući to ‘silovanjem istorije’.

Pored njega, u Komisiji će se naći predsedavajući Dejan Šuput, potpredsednik Veljko Radulović, Božidar Beronja, a novi član je i predstavnik Crvene zvezde, Dragan Milošević.

Iz Komisije je izašao aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Jos jedna titula pripada zvezdi,i to ona koju je partizan dobio odlukom suda udruzenog rada iako je na terenu pvo mesto osvojila zvezda.nadam se da ce posle titule lz 1946 fss raspravljati i o toj tituli

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta partizan ima sa tim ne uzimaju njemu titulu da bi dali zvezdi i bolje bi im bilo da gledaju svoja posla i da vide sta im se desava sa klubom a ne da vode tudje brige

    0
    0
    Odgovori
    • То је једини начин да напакосте Звезди, а и устаљени начин оправдавања лоших реултата. Када то кажем, нису ни наши (ЦЗ) ништа бољи у „продавању магле“.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter