0
Domaći fudbal
Filip Mrtać na Marakani

Foto: Privatna arhiva

SVETSKE ZVEZDE ULEPŠALE FILIPOV ROĐENDAN: Najveći majstori fudbala čestitali rođendan mladom fudbaleru iz Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.19 u 10:00

Svetske fudbalske zvezde potrudile su se da ulepšaju rođendan mladom fudbaleru iz Srbije. 
Mladi i talentovani fudbaler Čukaričkog Filip Martać danas puni 11 godina, a da mu ulepšaju dan, pored porodice, potrudili su se sportisti iz celog sveta. Na njegovu adresu danas stižu čestitke iz Španije, Italije, Engleske, a nezaobilazne su i čestitke iz njegovog omiljenog kluba, Crvene zvezde

Nikola Martać sa Filipom i Monikom
Foto: Privatna arhiva

U svetu fudbala važe za zvezde, ali to ih nije sprečilo da posvete vreme mladom Filipu i da mu uz video poruke ulepšaju rođendan. Na Filipovu adresu stigle su poruke Sergeja Milinković Savića, Mijata Gaćinovića, Stefana Savića, Jana Oblaka, Muse Dembelea, Dijega Košte, Ričmonda Boaćija, Anastasije (Zvezda Kids), Vujadina Savića, Miloša Degeneka, Duška Tošića, poznati Jutjuber Beki, ali i fudbaleri ‘crvenih đavola’ Nemanja Matić, Davida De Hee i Džesija Lingarda. 

Dijego Kosta je svojom čestitkom nasmejao mnoge kada je na srpskom pokušao da izgovori ‘srećan rođendan’ a nema sumnje da če ovaj znak pažnje usrećiti mladog Filipa i dati mu podstrek da nastavi da gradi uspešnu fudbalsku karijeru kako bi i on sam u budućnosti imao priliku da donosi radost navijačima.

Redakcija Hotsport priključuje se čestitkama i Filipu želi puno uspeha i sreće. Takođe mu želimo da nam u budućnosti da dosta povoda da izveštavamo o njegovim sportskim uspesima i rezultatima!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter