0
Fudbal

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK: Kašima slavila u infarkt završnici, Bakambu sa tri gola pokurao Peking

Objavljeno: 09.04.19 u 15:29

Odigrane su četiri utakmice današnjeg programa Lige šampiona Azije.

Najuzbudljivije bilo je na utakmici između Gjeongnama i Kašime.

Južnokorejska ekipa ni ovog puta nije uspela da dođe do pobede, a imala je dobru priliku za to pred svojim navijačima. Inukai je postigao autogol u 56. minutu i tako doneo prednost Gjeongnamu, da bi istu duplirao Muč. Do izjednačenja japanska ekipa stiže u 75. minutu autogolom Songa, što je nagoveštavalo uzbudljivu završnicu. Delovalo je da će do prve pobede stići domaćini, pogotovo u 84. minutu kada je Kašima ostala sa deset igrača na terenu. Međutim u prvom minutu nadoknade Kanamori postigao je izjednačujući gol, a za preokret je nakon dva minuta pogodio Seržinjo.

U drugoj utakmici iz ove grupe Šandong je savladao Jahor, čime je stigao do prve pobede nako tri kola. Prednost kineskoj ekipe doneo je Felaini, da bi pitanje pobednika u 39. minutu rešio sa bele tačke Gracijano Pele, koji je tako nastavio golgetersku seriju nakon pošlog kola Superlige Kine.

Treće kolo kompletirano je i kada su u pitanju timovi iz Grupe B. Korejski Jeonbuk je minimalnim rezultatom savladao japansku Uravu, čime je izbio na prvo mesto na tabeli. Gol odluke postigao je u 55. minutu igre brazilski napadač Adriano.

Kineski Peking Gvan opravdao je ulogu favorita protiv Burirama u gostima. Igrač utakmice bio je dvadesetsedmogodišnji napadač Sedrik Bakambu koji je bio nezaustavljiv za protivniče defanzivce i koji je sa tri gola u mreži rivala rešio pitanje pobednika.

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK, 3. kolo – rezultati

Grupa E

Gjeongnam – Kašima 2:3 (0:0)
(Inukai 56a.g., Muč 71 – Song 75a.g., Kanamori 90+1, Seržinjo 90+3)

Šandong – Johor 2:1 (2:0)
(Felaini 30, Pele 39 – Safavi)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G

Urava – Jeonbuk 0:1 (0:0)
(Adriano 77)

Buriram – Peking Gvan 1:3 (0:2)
(Muenta 80 – Bakambu 2, 29, 54)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D
16.00 Pantahor – Al-Sad
17.30 Persepolis – Al Ahli

Grupa B
17.45 Al-Rajan – Al-Vahda
19.45 Al-Itihad – Lokomotiva Taškent

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter