0
Evrokupovi

ALEGRI POTVRDIO: Ronaldo u startnih 11!

Objavljeno: 09.04.19 u 21:15

Otklonjena je i poslednja dilema hoće li Kristijano Ronaldo igrati ili ne protiv Ajaksa u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Ako navijače Juventusa može nešto obradovati pred gostovanje u Amsterdamu onda je to povratak Kristijana Ronalda na teren. Po rečima trenera Masimilijana Alegrija, Portugalac počinje u startnih 11.

– Ronaldo je trenirao sa ekipom, za sada je spreman i počeće u startnih 11. Naravno, ako se nešto ne dogodi u međuvremenu – počeo je konferenciju Masimilijano Alegri.

U timu neće biti povređenih Đorđa Kjelinija i Emrea Džana, ali je dobra vest povratak pojedinih igrača.

– Ostali su u redu. Daglas Kosta se vratio, Paulo Dibala je dobro odradio trening jutros, Rugani će igrati štopera. To je važna prilika za njega i srećni smo zbog toga.

Italijanski stručnjak je govorio i o Ajaksu sa mnogo respekta.

– Ajaks je eliminisao Real Madrid i igrao ravnopravno sa Bajernom, u istoriji smo već imali dva finala ova dva tima. Ovaj dvomeč će odlulivati o polufinalu, moramo da budemo oštri, precizni i borbeni. Očekujem otvorenu utakmicu koja će se teško završiti rezultatom 0:0. Oni su fizički snažan tim, jak u vazduhu, ali i na trerenu. Moramo da budemo sposobni da se dobro branimo, jer Ajask tada postaje ranjiv – zaključio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter