0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN: Jedan od najlepših golova u karijeri, nova majstorija se sprema za Radnički

Objavljeno: 08.04.19 u 15:00

Utakmicu protiv Proletera, 27. superligašku pobedu izabranika Vladana Milojevića, obeležila je majstorija Marka Marina.

Svi oni koji su pratili utakmicu Crvene zvezde mogli su u 68. minutu da uživaju u golu koji se retko viđa na terenima širom Evrope.

– Mnogo lep gol! Čitava akcija je bila odlična, počela je sa desne strane, duplim pasom sa Gajićem, potom je lopta prebačena levo, usledio je dribling i potom lob. Sigurno je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri i drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi svoje ekipe – rekao je Marin.

Zvezdin sjajni vezista osvrnuo se na svoju igru u pobedi nad Proleterom 4:0.

– Dok nismo postigli drugi gol nije bilo lako igrati, Proleter je dobro stajao u defanzivi, borili su se. Posle je već bilo mnogo lakše, jer je protivnik bio prinuđen da se otvori, uz to su se i umorili, tako da smo sve to iskoristili i zabeležili ubedljivu pobedu. Završili smo ovaj deo sezone, sada nam je neophodna puna koncentracija za plej-of i za polufinale Kupa Srbije.

U prvom kolu plej-ofa Crvena zvezda će na svom terenu dočekati drugoplasiranu ekipu Radničkog, 13. aprila.

– Dobro je što imamo celu nedelju da se pripremimo za susret sa neugodnim rivalom kakav je Radnički. Svesni smo da ubrzo sledi i polufinale Kupa, nama izuzetno važna utakmica. Želimo da sa dobrim rezultatom dočekamo revanš. Već smo mnogo puta isticali da pretendujemo na duplu krunu ove sezone. U narednih nekoliko nedelja se sve rešava, tako da ćemo biti maksimalno fokusirani, kako bismo doneli veliku radost našim navijačima. Nadam se da će na tom putu biti još ovako lepih i atraktivnih golova – poručio je Marin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter