1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALSKE LEPOTICE: Ko je postigao najlepši gol kola – Marin, Drinčić ili Alivodić? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 08.04.19 u 18:28

U poslednjem kolu Superlige Srbije pred podelu bodova, videli smo tri prelepa pogotka, a vi izaberite koji vam se najviše dopada.

Po oceni mnogih, pa i samog Marka Marina, nemački fudbaler postigao je jedan od svojih najlepših pogodaka u karijeri.

U utakmici protiv Proletera, as Crvene zvezde je prošao pored dvojice svojih čuvara i onda fenomenalno lobovao istrčalog golmana, a ni defanzivci gostujućeg tima nisu stigli da odreaguju pre nego što se lopta zakoprcala u mreži.

Nikola Drinčić je poznat kao ‘bombarder srpskog fudbala’. Njegovi golovi u ‘večitim’ derbijima još uvek se prepričavaju, a slične stvari radi i u dresu niškog Radničkog, čak i u poznim godinama.

Juče je ponovo poslao projektil u mrežu sa velike distance, u utakmici protiv Bačke, čiji je golman bio potpuno nemoćan.

Gol bivšeg veziste Partizana pogledajte na 1:55 priloženog snimka:

Tek je fantastičan pogodak postigao Enver Alivodić. Napadač Napretka iz Kruševac je u 24. minutu rešio meč protiv Zemuna tako što je odličnim okretom sebi namestio šut, a onda poslao rezantan udarac u suprotne rašlje gola tima iz Gornje Varoši.

Pogodak Alivodića pogledajte na 0:50 snimka u nastavku:

Ko je postigao najlepši gol 30. kola Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter