1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐORĐE IVANOVIĆ: Gladan sam golova i pobeda!

Objavljeno: 08.04.19 u 14:15

Posle 30. kola SLS i rezultatom 3:2 (1:1) protiv Vojvodine, crno-beli su zauzeli 3. mesto na tabeli i ušli među osam najboljih ekipa sa 27 bodova (posle podele bodova).

Posle nekoliko meseci odsustva sa terena zbog povreda Ahilove tetive, o povratku na teren i golu za Partizanov sajt govorio je Đorđe Ivanović.

To je bila upala tetive koja nije trebala toliko da traje, ali…

− Odužilo se, odvojila me je gotovo mesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja nisam mnogo izgubio u kondiciji, jer sam trenirao dva puta dnevno u teretani i radio u bazenu trudeći se da spreman dočekam prvenstvo. Naravno, mnogo mi je bilo teško, ali ne bih da se vraćam na taj period, bilo pa prošlo i ne ponovilo se!

U prošloj utakmici asistencija, u ovoj gol. Vratio si se svež i željan igre?

− Kratko je vreme od kad je šef Milošević tu da bismo mogli nešto odmah da promenimo. Potrebno je vreme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom problemu, što se i vidi na terenu. Ali pred nama je sledeća nedelja da sve probamo, ispravimo i vratimo se na pravi put…Kod mene uvek ima želje i uvek će je i biti. Mnogo mi je drago zbog gola koji sam postigao danas, jer to je odraz moje želje, truda i rada.

Pomenuo si psihološki problem?

− Jednostavno loša serija rezultata, što nismo smeli nikako da dozvolimo i reflektuje se na ovaj način.

Asistencija Zdjelara za gol, ali se odlično slažeš i sa Sašom Ilićem na terenu.

− Suviše je trošiti reči o Saši Iliću, čovek je stariji od vatre, a i dalje je više nego koristan Partizanu, njegova lopta ima oči! A što se Zdjelara tiče, u ekipi bih ga uvek poželeo, time sam sve rekao! Bambi je Bambi…

Više od godinu dana si u Partizanu, šta se promenilo kod tebe lično?

− Prošlo je godinu dana od kad sam ovde, mnogo sam napredovao kao igrač i naravno kao čovek. Đole Ivanović je sad gladan pobeda i golova!

Sa kim najviše voliš da sarađuješ na terenu?

− Pa iskreno, sa svima, nema razlike, svi smo isti! Pre svega, Partizan je institucija! Došli su krizni trenuci za naš klub, ali mi ćemo to prebroditi i vratiti Partizan tamo gde mu je mesto!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter