0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA SRBINA: Neverovatna partija Ljajića, ne zna se koji mu je gol lepši (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.19 u 21:19

Utakmicu 27. kola Superlige Turske obeležio je talentovani reprezentativac Srbije.

Adem Ljajić najzaslužniji je za pobedu Bešiktaša nad Rizesporom od 7:2. U pobedi domaćina briljirao je naš fudbaler. Vezista ‘Orlova’ stigao je da da se dva puta upiše u strelce i čak tri puta asistira. Nema sumnje da je Ljajić igrač utakmice, a sigurno je da će se naći u užem izboru za igrača kola.

U prvom poluvremenu Ljajić je imao jednu asistenciju i gol. Ljajić je postigao prelep pogodak projektilom u 14. minutu pravo pod prečku, a pre toga asistirao je pri pogotku Domagoja Vide. Posle majstorija u prvom poluvremenu bivši fudbaler Partizana je u istom stilu odigrao i drugi deo utakmice. U 72. minutu asistirao je Jaldžinu za 4:2, da bi šest minuta kasnije zatresao mrežu posle sjajno izvedenog slobodnog udarca. Ljajić je bio ključan i kod šestog gola svog tima, ponovo je odlično proigrao Jaldžina. Adem Ljajić je stigao do cifre od sedam prvenstvenih golova u dresu Bešiktaša ove sezone.

Zaista je teško odlučiti koji je od ovih golova bio lepši.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter