0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SERIJA A: Kapiten pogodio za prekid crne serije i nastavak Romine bitke za Ligu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.19 u 22:27

Fudbaleri Rome stigli su do važnog trijumfa.

Nakon samo jednog boda iz tri meča, te smene Di Frančeska i dolaska Klaudija Ranijerija ‘vučica’ je konačno upisala trijumf.

Prvo poluvreme u Đenovi nije obilovalo prilikama i bilo je jasno da će do gola i jedni i drugi teško doći. Nekoliko polušansi viđeno je i tokom drugog poluvremena, ali ništa vredno pomena. Sve do 75. minuta bilo je tako, a onda je kapiten ‘orlova’ Aleksandar Kolarov izveo korner, Audero je odbio loptu na njegovu žalost samo do De Rosija koji je istu poslao u mrežu. Sudija je se nakon ove situacije konsultovao sa VAR kolegama, ali je ipak pokazao na centar.

Nije mnogo uticao na igru Sampdorije primljeni gol, sve do 90. minuta utakmice. Prvo je Gabijadini u 90. minutu ostao sam u kaznenom prostoru i loše šutirao glavom, da bi u poslednjem napadu na utakmici Fabio Kvaljarela promašio prazan gol.

Ovim trijumfom Roma se približila na samo bod zaostatka četvrtoplasiranom Milanu i tako nastavila misiju plasmana u Ligu šampiona naredne sezone.

SERIJA A, 31. kolo

Subota

Parma – Torino 0:0

Juventus – Milan 2:1 (0:1)
(Dibala 59pen, Ken 84 – Pjatek 39pen)

Sampdorija – Roma 0:1 (0:0)
(De Rosi 75)

Nedelja
12.30 Fjorentina – Frozinone
15.00 Udineze – Empoli
15.00 Kaljari – SPAL
18.00 Inter – Atalanta
18.00 Lacio – Sasuolo
20.30 Napoli – Đenova

Ponedeljak
20.30 Bolonja – Kjevo

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter