1
Domaći fudbal

ZDJELAR PRED VOJVODINU: Pokazali smo karakter protiv Čukaričkog, protiv Vojvodine za samopouzdanje

Objavljeno: 05.04.19 u 12:59

Fudbaleri Partizana će u nedelju odmeriti snage sa novosadskom Vojvodinom na stadionu „Karađorđe“, a prvotimac crno-belih Saša Zdjelar ističe da njega i njegove saigrače očekuje veoma težak zadatak.

Vojvodina se nalazi u dobroj formi, slavili su na prethodna dva meča, dok je Partizan zabeležio prvi trijumf nakon serije od četiri meča bez pobede:

-U nedelju nas očekuje veoma teška utakmica jer Vojvodina mora da pobedi kako bi sebi obezbedila ostajanje u play off delu takmičenja. Nadam se samo da će uslovi dozvoliti da igramo i da će sam teren biti dobar i povoljan za igru, rekao je Zdjelar.

Osvrnuo se vezista Partizana i na meč sa Čukaričkim:

– Što se tiče utakmice sa Čukaričkim mislim da je ovo jedna od retkih utakmica na kojoj smo pokazali da možemo da se vratimo iz nepovoljnog rezultata i u kojoj smo pokazali karakter do samog kraja.Utakmica protiv Vojvodine nam može doneti prevagu kada govorimo o samopouzdanju čitave ekipe jer bi se sa tri boda vratili na pobednički kolosek pred početak najvažnijeg dela prvenstva. Našu borbu niko ne zna, dodao je Zdjelar.

Utakmica je zakazana za 17 časova. Vojvodini pobeda donosi siguran ostanak u plej-ofu, dok Partizanu trijumf garantuje treću poziciju pred podelu bodova.

0
0

1 Komentara

  1. Па Гробарима се више исплати да овај део сезоне заврше као 4. У том случају би се Дерби играо на ,,лаворчету“. Добра прилика да се узме неки динар од продаје улазница?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter