0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

TADIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE AJAKSA: Ponekad pomisliš da si tu, a ona se neke stvari dese!

Objavljeno: 05.04.19 u 23:55

Dušan Tadić je postao božanstvo u Amsterdamu, navijači slavnog holandskog kluba mu se klanjaju do zemlje, ali ih je danas propisno uplašio.

Pred Ajaksom je dvoboj sa Juventusom u četvrtfinalu Lige šampiona, a ‘Foks sport’ je odlučio da napravi intervju sa srpskim ‘plejmejkerom’. Priča napadača Ajaksa uplašila je navijače koji su se nadali da će naš reprezentativac bar do 2020. goidine ostati na ‘Johan Krojf areni’. Pojavile su se ponuda od strane Bajerna, pa čak i Mančester sitija, a evo šta je rekao momak koji se u našem fudbalu probio u dresu novosadske Vojvodine.

– Fudbal je nepredvidiv. Pomisliš da ćeš ostati, a onda se dogode neke druge stvari – rekao je Tadić i nastavio o interesovanju evropskih giganata:

– Ne razmišljam o tome sada, ne žeim da se opterećujem. Rekao sam i menadžeru da mi ništa ne govori do kraja sezone, želim da se skocentrišem na utakmice koje dolaze.

Dušan Tadić je potvrdio da je srećan u Amsterdamu i da uživa u belo-crvenom dresu.

– Najvažnije je da sam srećan ovde i da uživam u svakom trenutku. Videćemo šta će biti, ali volim klub i sve oko njega: navijače, saigrače, trenere, baš sve – rekao je Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter