0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Mažić video nastavak dominacije Peking Guana i delio crvene kartone, pogodili Hulk i Pele…

Objavljeno: 05.04.19 u 16:25

Mečevima koji su bili na programu od 13.35 časova podignuta je zavesa na četvrto kolo kineskog šampionata.

Na tri utakmice u ovom terminu viđeno je čak deset pogodaka.

U čarima fudbalske igre navijači su najviše uživali na stadionu u Šangaju, gde je istoimena ekipa dočekala Lifan. Gosti golovima u 30. minutu preko Mjeržejevskog i Fernandinja devet minuta kasnije stigli do vođstva. Domaća ekipa se budi u nastavku i uspeva da poravna rezultat, prvo golom u 54. minutu Lua, a četiri minuta kasnije i Hulka. Nadali su se navijači Šangaja da bi njihovi puleni mogli do celog plena ili do boda, ali je sve palo u vodu u treće minutu nadoknade kada je Jan Junling postigao autogol.

Peking Guan nastavio je sa pobedama u novo šampionatu i naokon četiri kola oni imaju maksimalnih 12 bodova i to bez primljenog gola. Puleni Rodžera Šmita stigli su do pobede protiv Suninga golovima Žanga u prvom poluvremenu i Vanga u poslednjim minutima utakmice. Pravdu na ovom meču delio je naš Milorad Mažić koji je pokazao dva crvena kartona, igraču domaćeg tima Jangu drugi žuti krajem prvog dela i direkntan crveni Songu iz suprotnog tabora u finišu utakmice.

Jedini remi viđen je u duelu Šanžena i Šandonga, a obe ekipe postigle su po jedan pogodak. Selnes je doneo porednost domaćem timu na startu drugog poluvremena, da bi gol vredan boda u 61. minutu igre za goste postigao Gracijano Pele.

SUPERLIGA KINE, 4. kolo

Petak

Peking Guan – Đangsu Suning 3:0 (1:0)
(Žang 22, Bakambu 54, Vang 90+3)

Šangaj SIPG – Lifan 2:3 (0:2)
(Lu 54, Hulk 58 – Mjeržejevski 30, Fernandinjo 39, Jan 90+3a.g.)

Šenžen – Šandong 1:1 (0:0)
(Selnaeš 49 – Pele 61)

Subota
 9.30 Tianjin – Hebei
11.30 Vuhan – Henen
13.35 Gvangžu Evergrande – Gvangžu R&F

Nedelja
 9.30 Dalijen – Tjanđin
13.35 Šangaj – Peking Rene

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter