0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI JAVLJAJU DA JE SVE GOTOVO: Luka Jović ima novi klub i potpisuje na šest godina!

Objavljeno: 05.04.19 u 17:07

Talentovani napadač zaludeo je Evropu dobrim partijama ove sezone.

Ranije danas Mundo Deportivo‘ je preneo vest da je Barselona odustala od srpskog napadača i da bi taj klub u svoje redove radije doveo Antoana Grizmana.

Sa druge strane španski ‘Don Diario‘ donosi ekskluzivu u vidu vesti da su zastupnici reprezentativca Srbije dogovorili njegovu selidbu u madridski Real. Prema pisanju istog izvora Jović je na stolu ima ugovor u trajanju od šest godina i godišnju platu u rasponu od četiri do pet miliona evra. Od kompletiranja ovog aranžmana njegov klub bi trebalo da zaradi 50 miliona evra, a suma bi uz pojedine premije mogla da naraste za još deset, pa bi klub iz Frankfusta skupa mogao da inkasira oko 60 miliona evropskih novčanica. Ovaj izvor poziva se na informaciju nemačkog ‘Bilda‘ i navodno se samo čega ozvaničenje posla.

Nemači klub će ukoliko dođe do ovakvog raspleta morati prvo da za sumu od 12 miliona evra otkupi Luku od portugalske Benfike, dok bi španski klub polovinu sume trebalo da nabavi kroz prodaju Marijana Dijaza. Želja Zinedina Zidana je da udarne igle ovog kluba naredne sezone budu tridesetdvogodišnji Karim Benzema i Jović, a ‘kraljevima’ je na ruku išla i navodna činjenica da Ajntraht nije želeo da Luku prodaku rivalu iz Bundeslige, ekipi Bajerna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter