0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN PAVKOV: Najvažniji deo sezone je tek pred nama, želimo pune tribine protiv Proletera!

Objavljeno: 05.04.19 u 18:24

Samo jedno kolo deli superligaške timove od završetka regularnog dela prvenstva.

Fudbaleri Crvene zvezde obezebdili su prvo mesto pred plej-of, ali su silno motivisani da upišu još jednu pobedu pred podelu bodova, kako ističe napadač tog toma Milan Pavkov.

Rival Milojevićevim pulenima biće novosadski Proleter, a napadač crveno-belih previđa veoma zanimljiv meč.

– Prava borba tek predstoji, najvažniji deo prvenstva sledi upravo nakon podele bodova. Zato smo u ovom momentu svi fokusirani na to da zabeležimo trijumf i u poslednjem kolu u ovom delu. Sigurno nam neće biti lako, Proleter je pokazao u svojoj debitantskoj sezoni u Superligi da mu je mesto među najboljim ekipama u našoj zemlji. To obećava lepu i uzbudljivu utakmicu u nedelju na Marakani. Mi smo dosta efikasna ekipa, pokazalo se na prošlom susretu protiv Bačke Palanke da ne daju samo napadači golove. Daćemo sve od sebe na terenu da nastavio uspešan niz bez poraza, rekao je Pavkov.

Izabranici Vladana Milojevića do sada su se u sezoni sa ekipom Proletera sastali samo jednom i bili su uspešniji rezultatom 2:0.

– Nemamo mnogo iskustva sa novosadskom ekipom, ali naš stručni štab radi odličan posao kada je u pitanju analiza protivnika. I ovog puta su do detalja proučili slabosti i prednosti Proletera, dobijamo instrukcije i ukoliko ih ispratimo na terenu verujem da neće biti problema. Iako je gust raspored utakmica, na nas napor ne ostavlja posledice, jer smo se navikli da igramo na svaka tri dana.

FOTO: STARSPORT

Napadač očekuje dobru atmosferu na Marakani.

– Mnogo puta do sada se pokazalo koliko nam znači podrška Delija na utakmicama, njihova pesma nas nosi na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta. Odlična atmosfera vlada u ekipi, svi smo spremni i motivisani da ostvarimo još jednu pobedu i da na kraju utakmice slavimo sa našim navijačima. Zato vas pozivam sve da dođete na Marakanu u nedelju u 19 sati, da nas podržite i da još jednom pobedom najavimo borbu u plej-ofu, poručio je Pavkov.

Utakmica crveno-belih protiv Proletera je zakazana za nedelju od 19 sati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter