0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEP GEST NIŠLIJA: Tončev i Radnički apeluju da se pomogne Mariji!

Objavljeno: 05.04.19 u 14:38

Prvi čovek Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev uključio se u akciju prikupljanja pomoći za lečenje Marije Đorđević (23) i u tu svrhu uplatiće sto hiljada dinara.

U akciju prikupljanja pomoci pridružili su se i članovi stručnog štaba i fudbaleri Radničkog, a iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

Mariji Đorđević iz Surdulice je pre mesec dana na rutinskom pregledu dijagnostikovan tumor bubrega. Bolest je progresivna i veoma je važno da se njeno lečenje hitno nastavi u Italiji. Crveni krst Surdulica pozvao je sve humane ljude da pomognu njihovoj sugrađanki, a Tončev se odazvao pozivu u nadi da će Marija pronaći put ka svom izlečenju.

Mariji Đorđević može se pomoći uplatom na tekući račun: 160-18104-84 (Crveni krst Surdulica) sa naznakom ‘pomoć za Mariju’. Vaše malo njoj znači život!!! – kažu iz Crvenog krsta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter