0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FUTSAL: Banjica na međunarodnom turniru u Beču

Objavljeno: 05.04.19 u 20:15

Dva srpska futsal tima biće gosti međunarodnog turnira ‘Internationales libera cup’ koji se u petak igra u Beču.

Srbiju će predstavljati naši drugoligaši Banjica i Požarevac. Nebesko-plavi iz Beograda nalaze su u ‘B’ grupi sa timovima Tango Hodonin i Hoenstajnom. Požarevac je u drugoj grupi sa ekipama EO SZE i Libertom Beč.

Pobednici grupa igraće u finalu, drugoplasirani za treće mesto, dok će se poslednja dva tima biriti za peto mesto. Utakmice se igraju u ‘Sporthali Holgase’ u Beču. Evo kompletnog rasporeda:

Banjicu na ovom turniru kao predstavnici predstavljaju prvi čovek kluba Ivan Koljenšić i sportski dirketor Milan Grahovac.

– Želja je kao i uvek pobeda. Pokušaćemo da osvojimo pehar, ali u Beč odlazimo oslabljeni. Odmaraćemo pojedine igrače, već u utorak nas čeka nastavak prvenstva i borba za ulazak u ‘elitu’. Ipak, moram iskazati zadovoljstvo što je naš tim prvi put pozvan da učestvuje na jednom ovako prestižnom međunarodnom turniru na kom će učestvovati timovi iz Austrije i Nemače – rekao je prvi čovek kluba, Ivan Koljenšić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter