1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN ĐURĐEVIĆ PRED NAPREDAK: Ja se nikada ne predajem, navijači su sa punim pravom nezadovoljni!

Objavljeno: 05.04.19 u 16:48

U poslednjem, 30. kolu ligaškog dela Superlige Srbije Zemun će gostovati Napretku iz Kruševca.

Tim iz Gornje Varoši će u Kruševcu gostovati u nedelju od 17 časova.

Nekoliko dana ranije su zeleno-plavi pretrpeli poraz od Spartaka na svom terenu. Još jednom u nizu kratkotrajni period bolje igre rivala presudio je Zemunu i doneo novi poraz.

– Posle jednog ovakvog poraza kod kuće naravno da nije lako, atmosfera nije zavidna ali to će moći da se ispravi jedino sledećom borbom u novoj utakmici. U ovom slučaju dobro je što naredni meč dolazi brzo. Moramo da se „pobijemo“ sa njima pred plej-aut, Napredak je dobar tim i osokoljen pošto je seriju loših rezultata prekinuo pobedom protiv Partizana, što nama ne polazi za rukom. Spremni smo da se potršimo u Kruševcu i budemo karakterno bolji nego protiv Spartaka. Tada je jedan primljen gol promenio sve dobro i izmenio njihov identitet na terenu. Praktično su se predali u tim momentima, a na kraju rutinski slavili, poručio je strateg plavo-zelenih.

Dejan Đurđević će imati i dosta problema kod sastavljanja ekipe zbog suspenzija i povređenih igrača.

– Imamo dosta problema i povreda. Nemanja Vučić i Luka Sinđić neće igrati zbog kartona, Nemanja Tomić je obnovio povredu, dok zbog problema sa povredama ne mogu da računam ni na Mihaila Milutinovića, Borislava Terzića i Vasilija Janjića. Dobra stvar je što se otvara mesto da neko od drugih igrača zasija.

Nakon duela u Kruševcu sledi deljenje bodova i borba za opstanak u plej-aut fazi Superlige.

– Duel sa Napretkom je poslednja šansa da poboljšamo bodovni saldo pred deljenje, a nakon što se prepolovi učinak svi smo blizu u donjem delu. Mi već odavno ne smemo ništa da čekamo i situacija u kojoj se nalazimo nije ništa novo. Igrači treba da prelome psihološku barijeru u glavi i moramo da pobedimo. Igrči su moralno poljuljani. Ja se nikada ne predajem i borac sam do kraja.

Strateg Zemuna je prokomentarisao i protest najvatrenijeg dela navijača tog kluba koji su severnu tribinu Gradskog stadiona napustili pre kraja utakmice.

– Navijači su iskazali nezadovoljstvo sa punim pravom, onu su navijači i imaju puno pravo da to rade. I ja sam nezadovoljan i svi mi kojima je stalo do Fudbalskog kluba Zemun smo nezadovoljni.

0
0

1 Komentara

  1. Jedan od mnogih sminkera , pun price a kvalitet ni za buvljak …kako te bre nije sramota , ispadas iz lige od kada si dosao nema pobede i glumis nesto …katastrofa od obraza

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter