Fulam je ispao iz Premijer lige, ekipi sa Krejven Kotidža sledi osipanje igračkog kadra, a velike spekulacije vode se oko budućnosti Aleksandra Mitrovića.
Legendarni fudbaler Fulama Gordon Dejvis navodi da je od ključnog značaja za povratak Fulama u Premijer ligu upravo ostanak Mitrovića u timu i naredne sezone. To ipak ne znači da će on i ostati u klubu.

Već su se pojavili prvi ‘udvarači’ koji ga žele u svom timu, engleski mediji navode da su za Mitrovića za sada interesovanje pokazali Totenhem, Everton, Sautemton i Lester. Prvi pik za dovođenje našeg reprezentativca je Vest Hem, gradski rival Fulama ne blista u napadu i nema sumnje da bi Manuel Pelegrini mogao da pojača konnkurenciju u napadu, a pik mu je upravo naš napadač.


Mitrović je u Fulam došao pre godinu i po dana, bio je ključan u ulasku svog tima u Premijer ligu, dobro je počeo i ovu sezonu, ali je usledio pad forme. Postigao je 10 pogodaka na 32 odigrane utakmice. Karijeru je počeo u Partizanu, a nosio je dresove još Anderlehta i Njukasla.