0
Domaći fudbal

KRIVOKAPIĆ: Ovo je više od tri boda

Objavljeno: 04.04.19 u 09:55

Posle pobede svog tima nad Radnikom, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da ovaj trijumf za crveno-bele znači mnogo više od tri boda.

Vojvodina je danas pobedila Radnik rezultatom 0:1 (0:1), u 29. kolu Super lige Srbije.

– Utakmicu uopšte ne želim da komentarišem. Sutra ću biti pametniji i tad ću na miru sve pogledati i uraditi analizu. Samo bih čestitao fudbalerima Vojvodine na onome što su prikazali danas, jer ovo je više od tri boda. Svaka im čast na svemu, a da se ne služim sad onim frazama da smo bili taktički dobri, borbeni itd. Hteo bih da se zahvalim i domaćinu na gostoprimstvu, jer ovde smo proveli pet dana i imali smo sve što nam je bilo potrebno za pripremu ovog meča. Radniku i svom starijem kolegi, odnosno mentoru sa Pro licence, želim sve najbolje u budućnosti – kaže Krivokapić.

Uprkos pobedi Vojvodine, dominantnija ekipa na terenu danas bila je ekipa Radnika, koja je imala sedam solidnih prilika za gol i čak 13 izvedenih kornera.

– U ovom trenutku, mogu da pričam samo o mladim igračima Vojvodine, jer neki od njih su danas po prvi put zaigrali u startnoj postavi. Svaka im čast na borbenosti i disciplini – napominje Krivokapić.

Na konferenciji posle meča, on nije želeo da komentariše konstataciju novinara da je u nekoliko navrata veoma burno reagovao na pojedine sudijske odluke. S druge strane, osvrnuo se na drugu konstataciju predstavnika medija, koja se odnosila na to da Vojvodina ovaj meč nije dobila kvalitetnom igrom, već dobrom taktičkom postavkom i odbranom sopstvenog gola.

– Slažem se sa tim. Na dosta utakmica ove polusezone, igrali smo mnogo bolji fudbal, a nismo uzeli nijedan bod. Dakle, ili hoćete da igrate lepo ili hoćete da pobedite – naglašava Krivokapić.

Šef stručnog štaba Vojvodine prokomentarisao je i opasku novinara da su pojedini igrači Vojvodine danas često simulirali prekršaje i odugovlačili sa nastavkom igre.

– Cilj opravdava sredstvo, svi to rade – kratko je odgovorio Krivokapić.

U narednom kolu, Vojvodinu očekuje derbi protiv Partizana na „Karađorđu“, koji će se igrati u nedelju, sa početkom u 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter