5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Crvena Zvezda Richmond Boakye (C) celebrates after scoring a goal with Lorenzo Ebecilio (L) and El Fardou Ben Nabouhane Beograd, 16.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Milionska ponuda stigla, tri stranca napuštaju Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 04.04.19 u 10:19

Ekipa iz Kine spremna je da ispuni ono što u Crvenoj zvezdi traže kako bi došli do usluga veznog fudbalera tima iz „Ljutice Bogdana“.

U odnosu na najave od letos i uloženi novac Lorenco Ebisilio nema veliku minutažu u Crvenoj zvezdi i najavljen je rastanak na leto, a posle poziva iz Amerike (Orlando) jedna od opcija za nastavak karijere Holanđanima je Kina.

Kako saznaje HotSport dva drugoligaša su zaintresovana da dovedu bivšeg igrača Ajaksa, a spremni su da ponude crveno-belima za obeštećenje oko 1,5 miliona evra! Ova suma se svakako poklapa sa ambicijama lidera, koji je letos plaćen Apoelu blizu 600.000 evra.

FOTO: STARSPORT

Prema projekciji Ebisilio je trebalo da bude oslonac na sredini, ali dolaskom Mirka Ivanića totalno se nalazi u drugom planu i samo je upisao dva meča u nastavku sezone. Potpisom novog ugovora sa Markom Marinom ljudi iz Crvene zvezde su pokazali da imaju „dirigenta“ tako da je jasno da se Holanđanin nalazi na izlaznim vratima i potražiće novu ekipu tokom leta.

Izgleda da njegova prodaja ne treba da predsatvlja problem mada igrač prvo hoće da ostane u Evropi i postoje ekipe koje su zaintresovane, pa se čeka povlačenje poteza.

FOTO: STARSPORT

Pored Ebisilija, dva stranca, Džonatan Kafu i Rašid Sumaila, sigurno napuštaju Zvezdu pošto im ističu pozajmice i nisu u daljim planovima kluba.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

5 Komentara

  1. U naslovu piše da je stigla milionska ponuda za ove tri prevare od igrača. Izvinite ali nismo mi navijači Zvezde teletabisi da bi smo poverovali u ove bajke andersenovske provenijencije! Za tri rezerviste u Zvezdi, ništa manje nego milionske ponude! Ahaaa-ha-ha! Je li neko misli da klubovima u inostranstvu rastu evrići na granama u parkovima! Ne znam ima li ova vest kakve veze sa Prvim aprilom, ali je zaista za onu kultnu rubriku “Verovali ili ne” iz Politikinog Zabavnika.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvo će tek grabljenje da nastane za nemilosrdnim strelcem iz penala u SLS, 31-nogodišnjim Benom i rezervistom iz kineske lige Boaćijem! Jer, on su dokazali svoju visoku klasu u grupnoj fazi LŠ, gde su bili na nivou – bili su neprimetni! Gde ovi znalci, proglašeni za “kapitalce”, mogu otići?! Oni mogu otići samo u drugu ligu Kine, Južnu Koreju ili u neku od bivših zemalja SSSR-a, uglavnom u neku od zemalja koja je ispod 60. mesta na FIFA Coca-Cola World Ranking listi Ako odu u bilo koju drugu zemlju preko 60- mesta, javno ću se izviniti ovoj interesnoj grupi koja vodi Zvezdu! Zbog ovih “kapitalaca” koji su na nivou druge kineske lige ili Južne Koreje, ne mogu da igraju supertalentovani mladi i omladinski srpski reprezentativci iz Zvezde, nego su poslani u fk Grafičar na “kaljenje”! Je li ovo bruka?! Razigravaju drugorazredne Afrikance a srpsku mladost šikaniraju po njivama u trećoj ligi Srbije! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter