0
Fudbal

BOLESNO I JEZIVO: Navijači na sred terena iskopali grob za čelnike kluba! (FOTO)

Objavljeno: 04.04.19 u 18:50

Može li morbidnija i bolesnija poruka da se pošalje rukovodiocima voljenog kluba?

Navijači slovenačkog kluba Krško pomerili su granicu netrpeljivosti prema čelnicima svog kluba. Videli smo juče da su Grobari vređali rukovodioce Partizana, ali nisu ni blizu Slovencima po postupku.

naime, kako prenose slovenački mediji, oni su predsedniku Antoniju Brdiku i sportskom direktoru kluba Zoranu Omerzu poslali poruku tako što su im na sred terena iskopali grob, zaboli krst i napisali ‘B’ i ‘O’, što je jasna aluzija na Brdika i Omerzu.

Teško je ovo opravdati, ali navodi se da su razlozi loši rezultati, jer se Krško bori za opstanak u najjačoj ligi Slovenije i ima devet bodova manje od devetoplasiranog Rudara, a deset od Gorice koja je van opasne zone na osmom mestu.

I sam sportski direktor je rekao da je dobijao pretnje putem telefona, a šokiran je i predsednik Brdik.

– Ne znam ko je kriv, policija radi svoj posao, istraga je u toku. Možda sve potiče od opozicije koja nije zadovoljna politikom kluba, ali policija će otkriti o čemu se radi. Nikada nisam mislio da bi nešto ovako moglo da se dogodi – kazao je Brdik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter