0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda i Partizan opet na ‘malim ekranima’, ali će O2 prenositi samo jedan meč…

Objavljeno: 03.04.19 u 08:50

Vanredno kolo Superlige Srbije će ove srede biti u prvom planu, ali će se vanredno igrati i u Španiji, Engleskoj, Italiji…

Očekivano, najveće interesovanje će privući utakmice Crvene zvezde i Partizana. Prvi će od 17 časova gostovati u Bačkoj Palanci, ekipi Bačke, a taj meč prenosiće O2 televizija, ali i prvi program TV ArenaSport.

Sa druge strane, derbi 29. kola Superlige između Partizana i Čukaričkog prenosiće samo prvi kanal TV ArenaSport, a taj meč počinje u 19 časova.

I u ostatku Evrope se takođe igra vanredno kolo. Posebno interesantno će biti u Španiji gde će sastati Valensija i Real Madrid od 21:30h na SportKlubu 3.

U Italiji će najveću pažnju privući meč između Rome i Fiorentine na ArenaSport 1 od 21 sat, a u istom terminu na trećem kanalu iste televizije ići će prenos meča između Đenove i Intera.

U Engleskoj ćemo gledati između prvoplasiranog tima Premijer lige, Mančester sitija i tradicionalno njima neugodnog Kardifa, a taj meč gledaćemo na SportKlubu 1 od 20:45h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter