0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Luki poraz na novom stadionu Totenhema, Siti ponovo na vrhu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.19 u 22:50

Uz utakmice zaostalih kola Čelzija i Totenhema, u redovnom kolu danas odigrana je utakmica Mančester Siti – Kardif. 

Luka Milivojević danas je svojim prisustvom ulepšao proslavu Totenhema i otvaranje novog stadiona, ali osim toga, nije imao previše razloga za slavlje. Totenhem je bio siguran protiv Kristal palasa,  dok je Čelzi bio ubedljiv protiv Brajtona u Londonu. Mančester Siti je nakon večerašnje pobede ponovo na vrhu engleskog karavana. 

Čelzi – Brajton 3:0

Čelzi je u Londonu uspeo da opravda ulogu favorita i ubedljivo savlada ekipu sa dna tabele Brajton. Prvi gol ‘Plavci’ su postigli u 38. minutu strelac je bio Olivije Žiru, a to je ujedno bilo jedino vredno pomena u prvom poluvremenu. Eden Azar postigao je drugi gol za Čelzi u 60. minutu a Ruben Loftus Čik postiao je treći tri minuta kasnije. 

Mančester Siti – Kardif 2:0

Mančester Siti se ponovo vratio na prvo mesto na tabeli. Siti je bio siguran protiv Kardifa, a meč su domaći rešili već u prvom poluvremenu. Na asistenciju Amerika Laportea Kevin Debrajn upisao se u strelce već u šestom minutu. Gabrijel Hesus pronašao je Liroja Sanea u 44. minutu. Siti nakon ove pobede ponovo zauzima prvu poziciju sa 80 bodova, dok je Liverpul drugoplasiran sa bodom manje. 

Totenhem – Kristal Palas 2:0

Totenhem je večeras otvorio svoj novi stadion, a proslavili su ga uz pobedu. Luka Milivojević večeras je bio nemoćan, te su ‘Pevci’ bili sigurni, iako prvo poluvreme to nije naglašavalo. Na asistenciju Kristijena Eriksena Son Heung Min postigao je prvi gol u 55. minutu. U 80 minutu je perjanica Totenhema Eriksen uspeo da se upiše u strelce i pobedom proslavi otvaranje Totenhemovog novog stadiona. 

Premijerliga 33. kolo:
Utorak
Vatford – Fulam 4:1 (1:1)
(Dakur 23, Hjuz 63, Dini 69, Kiko 75 – Babel 33)
Vulverhemton – Mančester Junajted 2:1 (1:1)
(Jota 25, Smoling (ag) 77 – Mektominaj 13)

Sreda
Mančester Siti – Kardif 2:0(2:0)
(De brajn  6, Sane 44)

Četvrtak
21:00 Sautempton – Liverpul

Petak
16:00 Brnmaut – Barnli
16:00 Hadersfild – Lester
16:00 Njukasl – Kristal Palas

Subota
15:05 Everton – Arsenal

Nedelja
21:00 Čelzi – Vest hem

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter