0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OČAJ U LONDONU: Posle ispadanja u Čempionšip, menadžer Fulama zbog Mitrovića ‘potkačio’ Mladena Krstajića

Objavljeno: 03.04.19 u 12:48

Selektor Srbije je, kako se navodi, ‘kriv’ što je koristio nedovoljno oporavljenog Aleksandra Mitrovića u utakmici protiv Portugalije.

Fulam je ekspresno poslat nazad u Čempionšip i ovih dana na ‘Krejven kotidžu’ vlada opšte rasulo, uz neizostavne pritiske i kritike sa svih strana.

U tom očaju, i privremeni menadžer Fulama Skot Parker se oglasio i istakao kako Aleksandar Mitrović nije mogao da igra protiv Mančester sitija.

Diskretno je poručio da je napadač Fulama i ‘orlova’ igrao povređen protiv Portugalije i zbog toga nije mogao da pomogne klubu koji ga plaća u direktnim borbama za opstanak u Premijer ligi.

Parker veruje da bi bilo drugačije da Mitrović nije igrao u Lisabonu, što je svakako ‘upereno’ protiv selektora srpske reprezentacije Mladena Krstajića.

– Mitrović se već nekoliko nedelja bori sa sitnim povredama, a igrao je za Srbiju u teškom meču s Portugalom. Po povratku nije bilo šanse da zaigra protiv Sitija. Pokušaćemo da mu pronađemo odgovarajuću terapiju da bismo ga što pre oporavili. Odlaziće svakog dana, jer nešto mu nije u redu sa stomakom – otkrio je Parker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter