0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Macva (Sabac) Beograd, 29.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOMPLETIRAN SASTAV: Zvezda ide po tri boda, sledi nova kombinacija Vladana Milojevića

Objavljeno: 03.04.19 u 10:52

U zavisnosti od terena lider će izvesti sastav sa jedinim planom da savladaju Bačku, a očekuju se od starta Filip Stojković i Branko Jovičić.

Prosle sezone je Bačka došla do boda i zaustavila Crvenu zvezdu, ali danas od 17 časova lider dolazi po novu pobedu kao zalet pred rasplet prvenstva sa ciljem da overe novu titulu.

Uloga favorita je na strani Beograđana, koji su kompletirali igrački pogon za finiš sezone i slede nove kombinacije trenera Vladana Milojevića. Kako saznaje HotSport, u ekipu bi trebalo da se vrate standardni članovi Filip Stojković i Branko Jovičić. kao i kapiten Vujadin Savić, koji nije igrao protiv Mačve.

Posle svih odigranih mečeva od starta drugog dela verovatno će pauzirati Milan Gajić, a na levoj strani nastupiti imenjak Rodić. Mesta su rezervisana za najbolji tandem strelaca stranaca El Fardu Bena i Ričmonda Boaćija i možda priliku dobije Aleksa Vukanović.

Dva kompletna tima ima Crvena zvezda tako da nije lako izabrati, a nema dileme da sa proverenim adutima žele da ostvare pun pogodak u Bačkoj Palanci i predvodiće ih verovatno Marko Marin da još jednom obraduju navijače.

Projektovan sastav Crvene zvezde: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Rodić, Jovičić, Jovančić, Ben, Vukanović, Marin, Boaći.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter