1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

VOLIM PARTIZAN: Leonardo jednom objavom oduševio navijače crno-beliih (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.19 u 12:33

Bivši fudbaler Partizana nije zaboravio crno-bele.

Nije dugo boravio u ovdašnjem fudbalu Leonardo da Silva Souza, ali je uspeo da postane miljenik navijača Partizana. Manje od jedne sezone nosio je crno-beli dres Brazilac, ali je važnim golovima pre svih u ‘večitim derbijima’ postao jedan od omiljenijih stranaca koji su boravili u Humskoj.

Navijači Partizana nisu mogli da budu preterano zadovoljni Partijama svojih ljubimaca u poslenje vreme, a pred finiš sezone i nastavak borbe za odbranu trofeja u Kupu oglasio se Brazilac. Fudbaler Al Vahde okačio je na društvenoj mreži Instagram snimak iz autobomila na kom sluša i peva pesmu navijača Partizana.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Veliki uticaj imao je Leonardo za osvajanje duple krune Partizana u sezoni 2016/17., a u paru sa Urošem Đurševićem predstavljao je efikasan duo, koji je se na kraju našao na vrhu liste strelaca.

0
0

1 Komentara

  1. Oteran igrač i on i Djurdjević, ko sve nije oteran, samo da nema sexa na brdu. Komšinica ne da hahaha, plus frustracije stalno crno beli LŠ i onda trio V za saranu..,užas

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter