0
Evropske lige

SERIA A: Može Juve i bez pola tima, Ken ponovo tresao mrežu (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.19 u 23:30

Masimilijano Alegri iskoristio je meč protiv Kaljarija da promeša karte i sačuva pojedine igrače za derbi sa Milanom i dvoboj sa Ajaksom u Ligi Šampiona, pobeda ipak ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje. 
Juventus je večeras nastupio bez povređenog Kristijana Ronalda, Paula Dibale, Leonarda Spinacole, Samija Kedire, Daglasa Koste i Marija Mandžukića. Od prvog minuta zaigrali Kaseres i Moise Ken, gde je podršku novoj nadi Juventusa i italijanske reprezentacije pravio Federiko Bernardeski.

Martin Kaseres je imao priliku u 11. minutu koju je teže promašiti. Lepo je primimo loptu nakon slobodnjaka i izbliza opalio projektil u levi gornji ugao, ali je Alesio Kragano odlično reagovao i odbranio udarac. Bernardeski je izveo korner u 22. minutu, Leonardo Bonući se odlično snašao u srcu šesnaesterca i doneo prednost gostima. Prva šansa za Kaljari u 39. minutu, oprobao se Žoao Pedro, ali je njegov udarac otišao malo iznad prečke.  Moize Ken je imao odličnu priliku da nastavi golgeteski niz, primio je odličan udarac ali je neko od defanzivaca odlično reagovao i otklonio veliku pretnju po gol domaćina. Drugi gol čekali su gosti sve do 85. minuta, tada je Rodrigo Bentakur poslao je loptu ka talentovanom Kenu, koji ovog puta nije propustio priliku da iz neposredne blizine uveća prednost Juventusa, a ujedno i postavi konačan rezultat. 

Serija A 30. kolo

Utorak 
Milan – Udineze 1:1 (1:0)
(Pijatek 44 – Lasanja 65)
Kaljari – Juventus 0:2 (0:1) 
(Bonući 22, Ken 85)

Sreda
19:00 Empoli – Napoli 
21:00 Roma – Fiorentina 
21:00 Frosinone – Parma 
21:00 Đenova – Inter 
21:00 Spal – Lacio 
21:00 Torino – Sampdorija

Četvrtak
19:00 Sasuolo – Kijevo 
21:00 Atalanta – Bolonja 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter