0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Mitrović bez municije u debaklu Fulama, Junajted sa igračem manje nemoćan protiv Vulvsa (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.19 u 23:01

Dosta uzbuđenja doneli su nam uvodni mečevi 33. kola Premijer lige. Junajted je meč završio sa igračem manje, a goleada viđena je u Votfordu. 

Vulvsi su dočekali Mančester Junajted, gosti su imali vođstvo na početku meča, ali njihova radost nije dugo trajala. Izjednačili su domaći brzo. Đavoli su uspeli da postignu još jedan gol do kraja meča, nažalost Smoling je zatresao svoju mrežu. Ašli Jang je meč završio u 57. minutu nakon drugog žutog kartona. U drugoj utakmici večeri Votford je deklasirao fenjeraša Fulam. Rezultat je bio 4:1, držali su se gosti tokom prvog poluvremena ali su u nastavku doživeli totalni krah. Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović bio je neprimetan u meču, sada je izvesno da će Fulam narednu sezonu nastupati u Čempionšipu. 

Vulverhempton – Mančester Junajted 2:1

Gosti su od samog početka stavili do znanja da su došli da se nadigravaju. Već u petom minutu Romelu Lukaku je imao sjajnu priliku. Uspeo je Lukaku da raspali glavom, ali je golman domaćih odlično odreagovao i sprečio šok na početku meča.  Nastavljena je ofanziva i u narednim minutima, a u 13. minutu krunisali su je ‘Đavoli’  Skot Mek Tominej pe primio loptu na dvadesetak metara od gola, uspeo je lepo da je plasira i savlada Patrisija. Tri minuta kasnije Luk Šou je primio odličan pas u šesnaestercu, ali je kasno šutirao i bio izblokiran. Lingard je imao priliku samo nekoliko trenutaka kasnije, glavom je šutirao u levi ugao, ali je Patrisio još jednom odlično reagovao. Raul Himenez je u 24. minutu imao priliku da kazni promašaje Junajteda, bio je neprecizan i udarac je otišao tik iznad prečke. Himenez se nije pokazao u ulozi strelca, ali mu je odlično ležala uloga asistenda, poslao je loptu u narednom napadu u šesnaesterac, a Đogo Jota je šutirao u levu stranu De Hee, koji nije ništa mogao. U zaustavnom vremenu ponovo je Lukaku imao priliku da savlada golmana domaćeg tima, ali je raspalio tik uz stativu. 

Već u 55. minutu Mektominaj je pokušao da iskoristi upotrebljivu loptu koja je došla sa desne strane, glavom je šutirao ka sredini, a Rui Patrisio je još jednom pokazao odlične reflekse.  Ašli Jang je jednim potezom uspeo da reši utakmicu, a ne radi se o dobrom potezu. U 57. minutu dobio je drugi žuti karton a gosti su meč nastavili sa desetoricom. Junajted je u 77. minutu zapečatio sudbinu autogolom Krisa Smolinga. 

 

Votford – Fulam 4:1

Nakon nešto sporijeg početka poveli su domaći golom Abdula Dakura, odlično mu je dodao Hjuz, a bez oklevanja je igrač Votforda šutirao u levi ugao. Rajan Babel je dao nadu Fulamu da može do pozitivnog rezultata. U 33. minutu ušao je u šesnaesterac nakon sjajnog solo prodora i izašao sam sa Serhiom Rikom, uspeo je da ga zaobiđe i pošalje loptu u prazan gol. 

Pauza je prijala domaćinu koji je napadao od samog početka druge deonice. Nedostajala je završnica, ali su je domaći pronašli u 63. minutu. Asistent kod prvog gola Vil Hjuz je šutem sa ivice šesnaesterca doneo prednost Votfordu. Šest minuta kasnije Troj Dini nakon odličnog dodavanja sa sredine terena izašao sam sa golmanom Fulama i mirno je matirao Rika za 3:1. Konačan rezultat postavio je Kiko u 75. minutu. Još jedan dalekometni projektil završio je iza leđa čuvara mreže fulama, Kiko je raspalio sa ivice šesnaesterca, a Riko je i u ovoj situaciji bio nemoćan. 

Premijerliga 33. kolo: 
Utorak 
Vatford – Fulam 4:1 (1:1)
(Dakur 23, Hjuz 63, Dini 69, Kiko 75 – Babel 33)
Vulverhemton – Mančester Junajted 2:1 (1:1) 
(Jota 25, Smoling (ag) 77 – Mektominaj 13)

Sreda
20:45 Mančester Siti – Kardif

Četvrtak

 21:00 Sautempton – Liverpul 

Petak
16:00 Brnmaut – Barnli
16:00 Hadersfild – Lester
16:00 Njukasl – Kristal Palas

Subota
15:05 Everton – Arsenal

Nedelja
21:00 Čelzi – Vest hem 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter