0
Evropske lige

POVRATAK GDE JE SVE POČELO: Zapeli pregovori sa ‘Svecima’ Bufon se vraća u Italiju?!

Objavljeno: 02.04.19 u 21:37

Jedan od najboljih golmana svih vremena Đanluiđi Bufon pregovara sa Pari Sen Žermenom oko produžetka ugovora, ali je realnija opcija njegov povratak u Italiju.

Điđi Bufon pregovara sa ‘Svecima’ oko produžetka ugovora koji bi ga zadržao na Parku Prinčeva do 2021. godine, odnosno do njegove 43. godine.

Po pisanju američkog ESPN-a Parižani su zadovoljni Bufonom, on međutim traži obećanje da će braniti bar polovinu utakmica, kao i važne mečeve u Ligi šampiona. Navodno, čelnici kluba nisu spremni da mu daju pomenute garancije, tako da postoji mogućnost da se proslavljeni golman vrati u Italiju.

Bufon po pisanju medija veruje da može još najmanje dve sezone da brani na vrhunskom nivou, a u slučaju da PSŽ odbije njegov zahtev spreman je da se vrati u Italiju. Bufon ima želju da karijeru završi u klubu u kome je njegova odiseja i počela, Parmi.

Bufon je 1995. godine počeo karijeru u Parmi za koju je nastupao u 168 mečeva, potom je prešao u Juventus, gde ima preko 550 upisanih nastupa, a od 2018. brani boje PSŽ-a .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter