FOTO: PRINTSCREEN
in ,

POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Pikford u kafanskoj tuči sa navijačima Njukasla (VIDEO)

Golman engleske reprezentacije našao se u središtu skandala.

Prilikom izlaska sa suprugom u rodnom Sanderlendu, Džonatan Piford se našao na meti pristalica Njukasla.

Golman Evertona iskoristio je slobodno vreme kako bi izve suprugu za Dan majki, a ‘ostrvski’ mediji bruje o incidentu koji se tada dogodio. U istom pabu našla se i grupa navijača Njukasla, koji je predstavlja jednog od najljućih rivala ‘svrakama’. Na početku se sve zasnivalo samo na prozivkama, a momak koji se proslavio u dresu Sanderlenda na kraju je odlučio da promeni lokal.

Ipak, ni tamo nije ništa bolje prošao, a pristalice Njukasla su u jednom momenu krenule da vređaju i njegovu suprugu, kada je čuvar mreže u potpunosti izgubio živce. Ušao je u raspravu sa njima, a došlo je i do koškanja i zamahivanja pesnicama. Ostali posetioci paba su uspeli da ih razdvoje, a policija je potvrdila da je čitav slučaj prijavljen.

(VIDEO:YouTube/Esports News)

Iz redova Evertona već su pokrenuli internu istragu, a nema sumnje da će nešto slično učini i selektor nacionalnog tima Engelske Garet Sautgejt. Trener ‘karamelica’ upozorio je nedavno golmana da bi morao da poradi na ’emotivnom balansu’, a ovakav razvoj situacije mu nikako ne ide u prilog.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVA GLAVOBOLJA ZA MILOŠEVIĆA: Trener crno-belih neće moći da računa na napadača

SPREMNI ZA BAČKU: Dva reprezentativca se vraćaju u tim Zvezde, ‘gužva’ je na bekovskim pozicijama