0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA GLAVOBOLJA ZA MILOŠEVIĆA: Trener crno-belih neće moći da računa na napadača

Objavljeno: 02.04.19 u 09:42

Za sutra je zakazan duel gradskih rivala.

Pulenima Save Miloševića na megdan dolazi ekipa Čukaričkog, a strateg kluba iz Humske neće moći da računa na usluge napadača Nemanje Nikolića.

Dvadesetdevetogodišnji Kruševljanin je u porazu od Napretka u rodnom gradu prošlog vikenda zaradio četvrti žuti karton (prvi protiv Bačke u septembru, drugi protiv Dinama u novembru i dreći u poslednjem derbiju) i sada će protiv Čukaričkog morati da ih ‘očisti’. Važan je šraf u igri Partizana postao Nikolić, a na 24 ligaških mečeva ove sezone on je sedam puta tresao mrežu i šest puta asistirao.

FOTO: STARSPORT

Moraće za sutrašnji duel nešto da prekombinuje Milošević u sastavu, a najverovatnije će kao najistureniji ponovo igrati Rikardo Gomeš koji je u Kruševcu delovao po krilu. Kao moguće rešenje je tu i Dejan Georgijević, ali dvadesetpetogodišnji napadać koji je zimus stigao iz Ferencvaroša do sada je odigrao ukupno 30 minuta i malo je očekivati da će na terenu biti od starta.

Utakmica 29. kola između Partizana i Čukaričkog zakazana je za sutra od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter