0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KRALJEVSKI KLUB NA POTEZU: Mbape otkrio koji uslov treba da ispuni Real da bi došao u Madrid!

Objavljeno: 02.04.19 u 20:43

Odavno je Real bacio pik na jednog od najboljih mladih fudbalera današnjice, a po pisanju francuskih medija on ne bi imao ništa protiv selidebe u Madrid, ali uz jedan uslov. 

Nema sumnje da nas očekuje vrelo leto, Zidan je već krenuo sa pravljenjem tima za sledeću sezonu, a kockica koja nedostaje u napadu mogao bi da bude francuski reprezentativac. 

Francuski mediji danas pišu da je Kilijan Mbape obavio razgovore sa Zinedinom Zidanom. Zemljaci su obavili inicijalne razgovore i u načelu ne postoje prepreke da talentovani napadač u letnjem prelaznom roku obuče dres ‘kraljevskog kluba’.

Obeštećenje ne bi trebalo da predstavlja problem za Madriđane, jer je Florentino Perez spremio budžet od 500 miliona evra za pojačanja, te bi bez problema mogli da plate obeštećenje za Mbapea. Međutim, Francuz je postavio jedan neobičan uslov. Ukoliko Real želi da ga dovede, mediji u Francuskoj navode da, španski velikan mora da potpiše i njegovog najboljeg druga Vilijama Salibu. Osamnaestogodišnji štoper nastupa za Sent Etjen, a tržišna cena mu je oko tri miliona evra. . 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter