0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ HUMSKE KROJE SASTAV BRĐANA: Dvojac Čukaričkog preskače sutrašnju utakmicu

Objavljeno: 02.04.19 u 13:38

Simo Krunić neće moći da računa na dva standardna prvotimca.

Ne žele u Humskoj da rizikuju pred duel sa gradskim rivalom pa su odlučili da ne dozvole vezisti Veljku Birmančeviću i golmannu Nemanji Stevanoviću da se nađu u timu za utakmicu u sredu.

Njih dvojica su prošlog leta stigli na pozajmicu do kraja sezone u klub sa Banovog brda i tom prilikom je u ugovore dodato da će protiv matičnog kluba moći da nastupaju samo uz dozvolu istog. Kao što je to bio slučaj u remiju jesenas (1:1) kada su obojica ostali van protokola, tako će biti i sutra. Ova dva tima u konkurenciji su za treće mesto, a dva boda prednosti ima Čukarički.

FOTO: STARSPORT

Ovakva odluka nije nikakva novost već je praksa koja se primenjuje u svim ligama, ali je i papirološki regularna. Važnost utakmice navela je čelne ljude kluba iz Humske koji se nalazi u lošoj seriji da učini sve kako bi se što pre vratili na pravi kolosek.

Brđanima ova utakmica dolazi nakon pobede na domaćem terenu protiv surduličko Radnika (2:0), dok su crno-beli doživeli poraz u Kruševcu od Napretka minimalnim rezultatom. Utakmica pretposlenjeg kola na stadionu Partizana igra se sutra od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter