0
Evropske lige

A TEK SE STIŠALA BURA: Ikardi ponovo odstranjen iz tima!

Objavljeno: 31.03.19 u 14:51

Mauro Ikardi i Inter su, navodno, bili blizu dogovora, niz sastanaka trebalo je da rezultira povratkom u ekipu, ali onda je došao duel sa Lacijom i Ikardijevo ime van sastava ekipe Lućana Spaletija.

Iako je bilo očekivano da Argentinac bude udarna igla prvi put nakon što mu je u februaru oduzeta kapitenska traka, „Korijere dela Sera“ prenosi da je došlo do novog sukoba u svlačionici „neroazura“.

Spaleti je na sastanku pred današnji meč Ikardija izveo pred saigrače i pitao ga da li želi nešto da kaže, očekivavši da će se Ikardi izviniti zbog svega što se izdešavalo, na šta je doskorašnji kapiten tima rekao – „Ne“. 

Duel sa „nebeskoplavima“ Inter će odigrati bez Ikardija, a šta će biti kasnije – videćemo uskoro. Jedno je sigurno, kako vreme prolazi, sve su veći izgledi da će sjajni ali problematični fudbaler karijeru nastaviti u nekoj drugoj sredini.

A tu priliku raširenih ruku čekaju Real Madrid, Pari Sen Žermen, možda čak i Juventus…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter