0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

MAROKANSKI ‘DŽEKI ČEN’: Mazraui maj-gerijem umalo nije ubio rivala, Tadić ipak presudio PSV-u (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.19 u 18:48

U Holandiji je odigran veliki derbi između Ajaksa i PSV-a u kom su slavili ‘kopljanici’ sa 3:1 i ostali u trci za titulu u Erediviziji.

Kakav meč na ‘Johan Krojf areni’ u Amsterdamu. Tri gola od čega jedan auto, velike greške golmana, horor crveni karton i gol Tadića za nastavak drame u zemlji ‘vetrenjača’. Ipak, od svega pomenutog utakmicu je obeležio bezuman start desnog beka Ajaksa Mazrauija.

Naime, Marokanac je u 55. minutu utakmice maj-gerijem (karate udarcem) umalo u bolnicu poslao levog beka ‘filipsovaca’ Angelina. Sudija Kujpers je prvo Mazrauiju pokazao žuti karton, ali posle pregledanog snimka promenio je odluku i poslao Marokanca na turširanje. Ajaks je u tim trenucima vodio 1:0 autogolom Švaba, ali dok je Mazraui išao ka svlačionici na televizoru je video da je PSV odmah izjednačio na 1:1 preko prvog strelca lige De Jonga.

Ipak, pobedu Ajaksu doneo je Tadić sa penala svojim 20. golom u sezoni. Nereš je u nadoknadi vremena potvrdio pobedu domaćina 3:1. Ajaks je tako prišao lideru PSV-u na samo dva boda zaosatka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter