1
Domaći fudbal

FOTO: GNK Dinamo

GEST ZA PRIMER: Zagrebački Dinamo finansijski pomagao, a nakon smrti platio i sahranu Dragana Bošnjaka!

Objavljeno: 31.03.19 u 23:06

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i Dinama iz Zagreba Dragan Bošnjak preminuo je u 63. godini.

Ostavio je veliki trag u generaciji Dinama, koja je 1982. donela na Maksimir titulu posle 24 godine. Igrao je i za Dinamo iz Vinkovaca, španski Figueras, a karijeru je završio gde je i počeo, u Spartaku. Bio je član mlade reprezentacije Jugoslavije, sa kojom je 1978. bio šampion Evrope.

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba zadao je domaći zadatak mnogim klubovima kako se treba ophoditi prema legendama kluba. Bošnjak je poslednje dane proveo u siromaštvu, a kako smo saznali Zagrepčani su finansijski pomogli nekadašnjeg fudbalera u više navrata. I nakon smrti nisu ga zaboravili, po rečima Raše Bebića, legendarnog golmana i fudbalskog menadžera, koji je ovu informaciju podelio na svom Fejsbuk profilu, sahranu Dragana Bošnjaka platio je zagrebački Dinamo. Delegacija hrvatskog kluba bila je prisutna i na sahrani Bošnjaka u Novom Sadu 


Foto: GNK Dinamo

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter