0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEBI MILOŠEVIĆA: Partizan menja formaciju, u Kruševcu bez nekoliko standardnih igrača!

Objavljeno: 31.03.19 u 11:00

Novi trener se odlučio da igra u sistemu 4-1-4-1, a izostaju Zdjelar i Zakarić, a poverenje dobijaju iskusni Ostojić, Tošić i Smiljanić.

Svaki trener ima svoju viziju i plan, a na debiju na klupi Partizana protiv Napretka u Kruševcu od 17 časova, Savo Milošević je odlučio, kako saznaje HotSport, da promeni nekoliko standardnih igrača i ukaže poverenje iskusnima.

I ne samo to, doći će do promene sistema u formaciju (4-1-4-1). Povređen je desni bek N. R. Miletić, a izostaju i Saša Zdjelar i Goran Zakarić, koji su imali bitne uloge.

Prelomio je strateg crno-belih da se osloni na iskusne igrače na čelu sa Miroslavom Vulićevićem i Bojanom Ostojićem. Tandem iz odbrane je čitave sezone u drugom planu, kao i Milan Smiljanić kome je namenjena uloga startera ‘pod Bagdalom’, a takođe i Zoranu Tošiću i Danilu Pantiću.

Moguće je da Rikardo Gomeš bude na krilnoj poziciji i kao najistureniji deluje Nemanja Nikolić. Tumbanje tima je očigledno, a ostaje da se sačeka efekat promena za koje Savo Milošević veruje da su ‘pogodak’ u prvom trenerskom angažmanu.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Ostojić, Valijente, N. G. Miletić, Šćekić, Smiljanić, Pantić, Tošić, Gomeš, Nikolić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter