1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Napredak v Partizan Milan Smiljanic (L) and Danilo Pantic (R) Krusevac, 31.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

CRNO-BELA BOLNICA: Hoće li Pantić biti spreman za Čukarički, pod znakom pitanja i defanzivac!

Objavljeno: 31.03.19 u 22:00

Fudbaleri Partizana poraženi su u 28. kolu Superlige Srbije od Napretka sa 1:0 na gostovanju u Kruševcu.

Osim blede igre prikazane na stadionu ‘Mladost’ u Kruševcu, Partizanov razlog za brigu leži i u kadrovskim problemima sa kojima se četa Save Miloševića suočava nakon bitke pod ‘Bagdalom’.

Mladi vezista Danilo Pantić zadobio je povredu u ovom meču. Na radost navijača radi se o blažoj povredi, koja će biti sanirana u narednim danima i očekuje se da će vezista biti na raspolaganju Miloševiću za naredni meč protiv Čukaričkog. 

Nemanja G. Miletić je u 30. minutu meča zbog povrede napustio teren, ustupio je mesto Slobodanu Uroševiću. Iz medicinskog sektora Partizana navode da je levi bek crno-belih  zadobio povredu mišića zadnje lože natkolenice. Na prvi pogled radi se o lakšoj povredi, ali će se nakon detaljnijih pregleda, koji će biti obavljeni sutra znati da li će se brzo vratiti u takmičarski pogon. 

0
0

1 Komentara

  1. PARTIZAN IMA DOBRE IGRACE , NEMA UPRAVU,
    TRENERA I UJEDINJENE
    NAVIJACE. ZATO I IGRACI NECE DA DAJU MAKSIMUM.
    SVE NOVO PA DA VIDITE KAKO OVI IGRACI ZNAJU DA
    IGRAJU. OVO JE DNO DNA!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter