1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ PRED DEBI: Titula je izgubljena, ekipa ima veliki problem, ali…

Objavljeno: 30.03.19 u 14:52

Novi trener Partizana Savo Milošević održao je danas konferenciju za medije uoči svog debija na klupi crno-belih protiv Napretka u Kruševcu.

Milošević je imao dva dana da se upozna sa novim igračima i već je stigao da uvidi kakvo je stanje tima i koji su njegovi glavni problemi.

– Treba da prođe još dosta vremena da bih na neke stvari mogao konkretno da odgovorim, u najkraćem, veliki broj infromacija sam imao pre nego što sam zvanično preuzeo tim. U ovih par dana sam iskoristio priliku da kroz trening neke stvari potvrdim ili demantujem. U razgovorima sa štabom i ljudima iz kluba sam se informisao o stanju ekipe – rekao je Milošević.

– Najveći problem je psihološko stanje ekipe. Uslovljeno je to situacijom van terena, oko njih, samim rezultatima u poslednje vreme. U svim drugim stvarima stanje je bolje, to me raduje, bolje nego što sam očekivao. Bez obzira na poteškoće.

Ekipu je napustio Nebojša Kosović, koji se seli u Kairat, a Milošević mu je poželeo sreću. Takođe, imaće i drugih kadrovskih problema.

– Miletić ne može da igra, Svetozar Marković, imamo još par manjih problema. Dobro poznajem Napredak, igrali smo Kup, prošle godine sam gledao više mečeva i delovali su dobro. U poslednje vreme ne stoje dobro i to mi je čudno, očekivao sam više. Sve to pada u vodu, probam uvek da se stavim u kožu onih protiv kojih se borim. Oni će imati jak motiv protiv Partizana – zaključio je šef struke crno-belih

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter